| Hogar - zlatni retriver | |
|
+5Bart Kiara Milica maramara taska 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~***croa***~ Peso
Broj poruka : 778 Godina : 30 Lokacija : Gračac/Hrvatska Datum upisa : 29.01.2008
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Sre Jan 30, 2008 12:40 pm | |
| je...veliki su oni...možda ti se to čini...neće ti on više tako puno rasti u visinu...sada će se popunjavati, zaokružiti...dlaka će mu lijepo izrasti... | |
|
| |
alexandraaa Mali peso
Broj poruka : 121 Godina : 33 Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Čet Jan 31, 2008 2:19 am | |
| Pa....moj Beki zivi napolje i ima svoj boks i kucicu (ali skoro nikad nije zatvoren) i on ode tamo kad se njemu cefne,i stvarno voli da trckara po dvoristu i ostalo....ali ne znam kako ce se Hogar ponasati jer ce verovatno biti zbunjen otkud odjednom napolje mozda bolje da spava u kuci,a preko dana da bude napolje ili nesto tako da iskombinujete... | |
|
| |
~***croa***~ Peso
Broj poruka : 778 Godina : 30 Lokacija : Gračac/Hrvatska Datum upisa : 29.01.2008
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Čet Jan 31, 2008 3:48 pm | |
| meni se croa plaši nepoznatih ljudi od kada je u pubertetu...prije nije...ali čula sam da joj je jedan predak bio takav kada je bio u pubertetu...a valjda će ih proći...ona je nesigurna...prišla bi s leđa , a kada se netko okrene onda podvuče rep i plašljivo ga gleda ili samo trzne... | |
|
| |
°°°...*LuNchY*...°°° Mali peso
Broj poruka : 218 Godina : 30 Datum upisa : 20.01.2008
| |
| |
~***croa***~ Peso
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Čet Jan 31, 2008 10:44 pm | |
| uvijek ta dilema...
da li je psu patnja biti u stanu ili u boksu... neki pričaju da je psu teško živjeti u stanu,da je to za njega zatočeništvo,... drugi pak govore da je za psa zatočeništvo živjeti u boksu...
ali ja mislim ovako: PSU JE NAJBITNIJE DA JE UZ VLASNIKA KOJI GA VOLI I BRINE SE O NJEMU,DA GA MAZI,REDOVITO HRANI I ŠETA, TE DA JE ČLAN OBITELJI...TEK TADA JE PAS PRAVO ZADOVOLJAN...OVO NE GOVORI DA PSA TREBA DRŽATI U KUĆI...PSA SE MOŽE DRŽATI U BOKSU I ON ĆE BITI ZADOVOLJAN AKO DOVOLJNO VREMENA PROVODITE S NJIME...ALI NIKADA NEMOJTE PSA NAGLO PRESELITI...TO ĆE ZA NJEGA BITI VEEEELIKI ŠOK... | |
|
| |
maramara
Broj poruka : 86 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Pet Feb 01, 2008 12:20 am | |
| - croa ::
- uvijek ta dilema...
da li je psu patnja biti u stanu ili u boksu... neki pričaju da je psu teško živjeti u stanu,da je to za njega zatočeništvo,... drugi pak govore da je za psa zatočeništvo živjeti u boksu...
ali ja mislim ovako: PSU JE NAJBITNIJE DA JE UZ VLASNIKA KOJI GA VOLI I BRINE SE O NJEMU,DA GA MAZI,REDOVITO HRANI I ŠETA, TE DA JE ČLAN OBITELJI...TEK TADA JE PAS PRAVO ZADOVOLJAN...OVO NE GOVORI DA PSA TREBA DRŽATI U KUĆI...PSA SE MOŽE DRŽATI U BOKSU I ON ĆE BITI ZADOVOLJAN AKO DOVOLJNO VREMENA PROVODITE S NJIME...ALI NIKADA NEMOJTE PSA NAGLO PRESELITI...TO ĆE ZA NJEGA BITI VEEEELIKI ŠOK... i ja tako mislim | |
|
| |
candy032
Broj poruka : 22 Godina : 38 Datum upisa : 31.01.2008
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Sub Feb 02, 2008 5:40 pm | |
| jaooooo ruby se zaljubila pita odakle je hogi | |
|
| |
~***croa***~ Peso
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Sub Feb 02, 2008 8:56 pm | |
| imaš li još sličica ili pedigree...boljela bih ga proučiti ili ako hoćeš stavim ti ga u bazu pedigreea za goldene...( ovo važi za sve ) | |
|
| |
~***croa***~ Peso
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Sub Feb 02, 2008 8:58 pm | |
| - maramara ::
- croa ::
- uvijek ta dilema...
ali ja mislim ovako: PSU JE NAJBITNIJE DA JE UZ VLASNIKA KOJI GA VOLI I BRINE SE O NJEMU,DA GA MAZI,REDOVITO HRANI I ŠETA, TE DA JE ČLAN OBITELJI...TEK TADA JE PAS PRAVO ZADOVOLJAN...OVO NE GOVORI DA PSA TREBA DRŽATI U KUĆI...PSA SE MOŽE DRŽATI U BOKSU I ON ĆE BITI ZADOVOLJAN AKO DOVOLJNO VREMENA PROVODITE S NJIME...ALI NIKADA NEMOJTE PSA NAGLO PRESELITI...TO ĆE ZA NJEGA BITI VEEEELIKI ŠOK...
i ja tako mislim hvala maramara... | |
|
| |
Milica Admin
Broj poruka : 666 Godina : 32 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 15.01.2008
| |
| |
~***croa***~ Peso
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Ned Feb 03, 2008 4:05 pm | |
| a nešto je...ili se jednostavno nema vremena...ima i takvih dana... | |
|
| |
~***croa***~ Peso
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver Pon Mar 24, 2008 2:54 pm | |
| kuc kuc...Ima li koga? I od vas smo zaboravljeni...jao!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hogar - zlatni retriver | |
| |
|
| |
| Hogar - zlatni retriver | |
|